Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
doplnam recept pre tych, kt. su zaciatocnici a nevedia sa este celkom orientovat v kucharskych pojmoch biela paprika http://www.zlacnene.sk/detail/paprika-biela-482726... zelena paprika http://www.zlacnene.sk/detail/paprika-zelena-46097... pri stiplavych paprickach rozlisujeme viacero stupnov palivosti. tu si musite pomoct svojou mierou znasanlivosti Niekedy musim do masoveho vyvar dat vyvarit niekolko chilli papriciek a musim ich este aj rozdrvit...a aj tak nedosiahnem efekt stiplavosti...a niekedy mi staci dat jednu a ani ju nedrvit.....vyvar je nadherne palivy tak ako to mame radi. do detvianskej odpocuram skor stiplavejsie, ako sladsie..ale je to skratka na chuti konzumenta. Pokial Vam vadi moja gramatika....ospravedlnujem sa, robim chyby, ale mam zato, ze toto je zaujmovy portal o vareni a nie o gramatike. pokial niekto nerozozna sampinon od zampiona a chyba mu interpunkcia, tak je to na moju skodu, ze recept si ti, co nerozumeju , prestanu vsimat.